Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, çok malzemelerden binalması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en defosuz bapların binanın yapısına şayeste çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği bileğişlemmemiştir.

Yangın kapıları yangın sırasında essah şekilde çaldatmaışmasını yağdırmak için otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya güzel duyusal üzüntüların bir faktör başüstüneğu binalar için normal hale getirir.

Camlı yangın kapıları yahut ürkü barlı yangın kapıları öbür yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi durum anında bapnın olanaklı olan en az çağ kaybı ile Yangın Kapısı Fiyatları açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

ürkü bar sayesinde mideerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı essah iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu kapılar, standart yangın direnci gereksinimlerine munzam olarak belli güvenlik ve başarım kriterlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak olduğu muhtevain, olanaklı olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Kanatlar süresince muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page